Savi especialistes en sistemes de seguretat a Barcelona

  Control d'accessos

 • lectors control accessos

  a) Lector de banda magnètic

  Són els dispositius de seguretat que s'utilitzen per recollir la informació codificada continguda en la banda magnètica d'unta targeta. Aquesta informació, es recull amb el contacte físic i lliscant la targeta pel cap lector/escriptora, gràcies al fenomen de la Inducció Magnètica. 

 • Lector de proximitat

  b) Lector de proximitat

  Són els dispositius de seguretat que s'utilitzen per recollir la informació codificada , que es pot "llegir" sense necessitat d'inserir en un dispositiu de lectura. S'usen, mantenint la targeta prop de la unitat de lector electrònic per un momento.el lector, sol produir un bip o qualsevol altre so, per indicar que la targeta ha estat llegida.

 • Reconocimiento facial iris

  c) Lectors biomètrics

  Són els dispositius electrònics que ens permeten mitjançant mesures automàtiques, el reconeixement personalitzat dels humans basat en un o més trets físics.

  Les tecnologies aplicades a aquests reconeixements, poden ser: dactilars, facials, veu, iris, etc.

 • Reconocimiento facial iris Lectores iris
  - LECTOR RECONEIXEMENT FACIAL: 

  És una aplicació dirigida per ordinador que identifica automàticament a una persona en una imatge digital. Això és possible mitjançant una anàlisi de les característiques facials del subjecte, extretes de la imatge o d'un fotograma clau d'una font de video i comparant-la amb una base de dades.

  - LECTOR RECONEIXEMENT IRIS: 

  El reconeixement d'Iris, és el procés de reconèixer a una persona, analitzant el patró al azr de l'iris.Abans que ocorri aquest reconeixement, es localitza l'iris usant característiques del punt de referència. Aquestes característiques i la forma diferent de l'iris permeten digitalització de la imatge, l'aïllament de la característica i l'extracció. 

  També existeix el reconeixement IRIS-VS RETINA: El reconeixement de l'Iris, utilitza el múscul del diafragma per realitzar la verificació. El reconeixement retinià utilitza el patró únic dels gots sanguinis en la retina d'un individu en la part posterior de l'ull.

 • Contacto magnético
  - LECTOR DACTILAR:

  Els dispositius dactilars, ens permeten la captura de mostres d'empremtes digitals, mitjançant un procés complex de verificació, realitzant un escombratge de tipus òptic de gran resolució, el quin, garantirà o rebutjarà l'accés de la persona.